Trenutno pregledavate Poraz Siscie od Istre
Ivana Stojčević - Siscia

Poraz Siscie od Istre

“U subotu 1. veljače KK Siscia ugostila je KK Istru iz Poreča. Siščanke su izgubile 6:2, a jedan od razloga je što nisu igrale u punom sastavu, te su šansu dobile Valerija Matleković i Lejla Čirak koje nisu uspjele pobijediti tremu, što je iskoristila svjetska prvakinja Marijana Liović i srušila odličnih 565 čunjeva. Bodove su osvojile Valerija Smuđ i Ivana Stojčević koja je postigla najbolji rezultat u svojoj ekipi. Sljedeću utakmicu KK Siscia gostuje u Zaprešiću kod istoimene ekipe.”

Valerija Smuđ

11.kolo 1.HKLŽ (2013/2014)

Zanatlija iz Kutine pobijedio je u Novskoj ekipu MIV-a iz Varaždina, Zanatlija iz Siska je odgodila utakmicu 13.kola ali je odigrala unaprijed utakmicu 14. kola protiv imenjaka iz Kutine kojeg su maksimalno porazili u Sisku. Novska je u vrlo zanimljivom i napetom derbiju izgubila od Željezničara iz Čakovca te se tako malo udaljila od borbe za naslov prvaka.

13.kolo 2.HKLS (2013/2014)

Slavonija iz Novske izgubila je od gradskog rivala, Beline sa 1-7, Jedinstvo i Zanatlija II iz Siska su izgubili na gostovanjima u Bjelovaru, a Slavonac iz Lipovljana se iz Bjelovara vrača sa dva boda kao i Ciglenica iz Novske.

13.kolo 3.HKLSBJSK (2013/2014)