Kao što ste vidjeli na stranicama HKS-a, u veljači 2013.g. će se održati tečaj za međunarodne kuglačke suce. Stoga molim sve zainteresirane suce sa područja SMŽ koji zadovoljavaju uvjete (poznavanje NBC pravila, “A” lista HKS-a, poznavanje stranog jezika (njemački ili engleski) da dostave životopise na adresu saveza (može i na email) najkasnije do 18.rujna 2012.g.

  • Kao što rekoh, meni nepoznato. Poslao sam upit HKS-u no bezuspješno,naravno :). Ne vidim zašto bi postavljali limit vezan uz godine, bitni su kriteriji koji su naznačeni: A lista, poznavanje stranog jezika, poznavanje NBC pravila i voljni moment. Nama (ŠŽKSS) šaljete životopise koje mi prosljeđujemo u HKS, nakon toga komisija izabire kandidate….

  • Naravno, nisam bio u pravu!
   Limit vezan za godine:
   U25-U59, pošto licenca za međ.kuglačkog suca traje 6.godina, a međ.kug.sudac možete biti do 65.g. s time da:
   ” …nakon navršene 50-e godine života,MORA priskrbiti liječničku potvrdu da je psiho-fizički spreman za napore koje iziskuje kuglačka utakmica ili natjecanje, taj atest u trenutku nastupa (suđenja) ne smije biti stariji od 12 mjeseci,odnosno za suce koji su navršili 60 godina starosti,ne smije biti stariji od 6 mjeseci…”
   Jasno mi je da podobrano kasnim s odgovorom ali mišljenja sam, da ste vi to, za razliku od mene, znali i prije 🙂
   P.S. Zahvaljujem g.Baričeviću koji me je sasvim zasluženo oprao zbog mog nepoznavanja međunarodnih kuglačkih pravila.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.