Turnir u povodu 60.g. rada KK “Zanatlija”, Kutina

U nedjelju 18.05.2014.g. održan je kuglački turnir narodnim načinom na kuglani ŠC Kutina povodom 60.g. djelovanja i rada KK “Zanatlija”, Kutina. Iako su rezultati bili posve u drugom planu borba je bila neizvjesna te je na kraju kao najbolja proglašena ekipa KK “Ciglenica”. Ono što je bitnije je činjenica da se na kuglani u Kutini okupilo 50-tak kuglačica i kuglača, uglavnom iz četiri kluba koji su vezani uz kuglanu u Kutini. Isto tako prisutno je bilo i desetak rekreativaca i rekreativki od kojih su se neki prvi puta susreli s kuglom i kuglanjem a neki su se pokazali i iskazali kao kvalitetan igrački materijal za budučnost.
Čestitke KK “Zanatlija”, Kutina na dugogodišnjem radu i tradiciji te im uz želje za još puno godina kvalitetnog rada, natjecanja i rezultata želimo i stvaranje uvjeta za odigravanje natjecanja na nivou 2.HKL u Kutini.

Rezultati

1 misao o “Turnir u povodu 60.g. rada KK “Zanatlija”, Kutina

  1. Goran Odgovori

    Čestitam !!!
    Zaista jedan veliki jubilej , čitav ljudski vijek . Želim KK Zanatlija Kutina još puno godina trajanja i uspješnog djelovanja u kuglačkom sportu. Naravno i novu kuglanu !!! Goran

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.