Trenutno pregledavate PH U18 – pojedinačno
Mirna Bosak, Maja

PH U18 – pojedinačno

Proteklog vikenda je na kuglanama u Slavonskom Brodu (Vijuš) za mlađe juniore i na kuglanama u Vrbovskom i Ogulinu za mlađe juniorke.

Kod juniorki najbolja je bila Maja Ivošević  iz Ogulina, druga je Mirna Bosak iz Zagreb-Zabokya a treća je Narda Štulić iz Zagreba. Maja Stojanović iz KK “Siscia” je najbolja predstavnica naše županije na 10.mjestu, Maja Josić iz KK “Novska” na 15.mjestu, Andrea Gulić (Novska) na 17.mjestu, Valentina Smuđ (Siscia) na 18.mjestu, Lucija Čudina (Novska) na 29.mjestu od 43 natjecateljice iz cijele Hrvatske.

Rezultati – PHU18_poj_2013 juniorke

Mirna Bosak, Maja
Mirna Bosak, Maja Ivošević i Narda Štulić

Adrian Belar iz KK “Centar”, Zagreb je novi pojedinačni prvak RH u konkurenciji mlađih juniora (U18), na drugom mjestu je za čunj slabiji Ivan Betlehem iz KK “Koprivnica” a treći je Tibor Nemet iz KK “Medveščak 1958”, Zagreb. Najbolji mlađi junior iz SMŽ je Antonio Sajko (Novska) na odličnom 6. mjestu, Dinko Kasumović (Novska) na 8.mjestu, Antonijo Fijačko (Slavonija) na 10.mjestu, Martin Čurić (Novska) na 14.mjestu, dok je malo podbacio Filip Ciban (Novska) koji se plasirao na 40.mjesto od 42 natjecatelja.

Rezultati – PHU18_poj_2013 juniori

Ivan Betlehem,
Ivan Betlehem, Adrian Belar i Tibor Nemet