Trenutno pregledavate Pojedinačno prvenstvo Regije Sjever – rezultati

Pojedinačno prvenstvo Regije Sjever – rezultati

Završeno je pojedinačno prvenstvo Regije Sjever za 2013.g.

Dražena Smuđ iz KK “Siscia” bila je nedodirljiva u konkurenciji seniorki te se sa 1161 čunjem plasirala na državno prvenstvo. Njezine kolegice iz kluba završile su na 6. i 7. mjestu (Valerija Smuđ i Ankica Glajh) te na 15. mjestu Ivana Stojčević. Lidija Iveković iz KK “Jedinstvo”, Sisak je završila na 12. mjestu od 17. natjecateljica.

Regija Sjever – Seniorke 2013

Kod juniorki, na izvrsnom 3. mjestu je Maja Stojanović iz KK “Siscia” iz Siska, a pobjednica je Ana Jambrović iz KK “Podravka”, Koprivnica.

Regija Sjever – Juniorke 2013

Luka Hojski i Nikola Drožđek

 

Filip Ciban iz KK “Novska” kao drugi, Dino Herić kao treći i Ivan Nađ kao peti iz KK “Zanatlija”, Kutina plasirali su se na državno prvenstvo. Pobijedio je Nikola Drožđek iz KK “Varteks” iz Varaždina.

Regija Sjever – Juniori 2013

 

 

Kod seniora najbolji je bio Bojan Košak iz KK “Željezničar”, Čakovec. Ostali igrači koji su se plasirali na državno prvenstvo su također iz Željezničara: Dušan Grulović kao drugi iz Bjelovara, Predrag Turk kao treći iz Čakovca, te Stjepan Jagić kao četvrti iz Varaždina.

Darko Zovko iz KK “Novska” je na 5. mjestu,
Filip Ciban i Marko Hečimović 15. i 16.,
Leonardo Horvat iz KK “Slavonija”, Novska 17.,
Goran Filipović 31.,
Saša Dal Ponte iz KK “Ciglenica” 32.

Posljednja četiri mjesta zauzimaju rezerve, odnosno igrači koji nisu nastupali, svi redom iz naše županije, što će dovesti do ponovnog gubljenja određenog broja mjesta u slijedećem prvenstvu regije.

Regija Sjever – Seniori 2013

Čestitke seniorkama i juniorki iz Siska, juniorima iz Novske i Kutine, te svim seniorima koji su nastupili na prvenstvu Regije Sjever.