Trenutno pregledavate Siscia pobijedila riječku Mlaku

Siscia pobijedila riječku Mlaku

Ivona Crneković, najbolja igračica u posljednje dvije utakmice
Ivona Crneković, najbolja igračica u posljednje dvije utakmice

KK Siscia ugostila je prošlogodišnje doprvakinje iz Rijeke, KK Mlaku. Siščanke su pobijedile rezultatom 7-1, odigravši odličnu utakmicu. Najbolji rezultat, kao i prošlu utakmicu, postigla je Ivona Crneković, 552. Iako je utakmica završila rezultatom 7-1, bilo je napeto od početka do kraja. U prvom paru igrale su Dražena Smuđ i Ivona Crneković, Crneković je osvojila poen, a Smuđ izgubila, a razlika u čunjevima je bila minimalna u korist domaćina. U drugom paru igrale su Valerija Smuđ i Vlatka Lovrenić i obje osvojile poen, ali kako je Lovrenić, uz malo sreće, pobijedila za 1 čunj, a Smuđ za 18 čunjeva, razlika je i dalje bila mala i još nije bilo gotovo. U zadnjem paru igrale su iskusne Božena Matić i Ankica Glajh koje nisu nimalo popustile protivnicama i kuglačice Siscie osvojile su velika 2 boda.

Valerija Smuđ

7.kolo 1.HKL žene (2013 / 2014)

U 5.kolu 2.HKL centar za žene odigrao se derbi susret između Jedinstva iz Siska i Endi Tekstilca iz Zagreba. Gošće iz Zagreba su slavile u Sisku sa rezultatom od 6-2 i tako povečale bodovnu prednost na 3 boda. Novska i Karlovac su odgodile odigravanje svoje utakmice a kutinski ženski klubovi su doživjeli poraze na gostovanjima u Zagrebu kod ekipe Sidra (Gojlo) i Elektra (Moslavina).

5.kolo 2.HKLC žene (2013/2014)

Zanatlije iz Kutine i Siska su u nastavku 2.HKLsjever došle do novih bodova  kod kuće protiv najslabije ekipe lige, Dubrovčana (Zanatlija, SK) i protiv Obrtnika iz Krapinskih Toplica (Zanatlija KT). Novska je odličnom igrom u gostima pobijedila varaždinski MIV te ostaje u gornjem dijelu tablice. Slijedeće kolo se igra derbi u Novskoj između trenutno drugoplasirane Zanatlije iz Kutine i trečeplasirane Novske.

6.kolo 2.HKLS (2013/2014)

Jedinstvo, Sisak - Ciglenica
Jedinstvo, Sisak – Ciglenica

Nastavak 3.HKLS Bj Sk donio je nekoliko zanimljivih susreta. U Sisku je Ciglenica teško došla do nova dva boda. Slavonac i Belina-Novska su upisali rutinirane pobjede protiv objektivno slabijih Zanatlije, Sk II i Stolara. Napeto je bilo i na ŠRC “Sisak” (bazen) gdje je Siscia tek u zadnjim kuglama došla do pobjede protiv bjelovarske Bilogore, a prava drama se odvijala u Novskoj gdje je Slavonija teškom mukom svladala Željezničar iz Bjelovara sa minimalnih 4,5-3,5 i samo 6 čunjeva viška ukupno.

6.kolo 3.HKLS BjSk (2013/2014)